ATTRACTIVE LEADERSHIP
Eigenlijk gaan we bij het beoordelen van ons gevoel altijd uit van tegenstellingen; iets is prettig of onprettig, lelijk of mooi, etc. Maar hoe boeiend wordt de wereld als we eens samen op zoek gaan naar de mogelijkheden in de enorme ruimte tussen al die tegenstellingen. In dit gebied kom je vaak op nieuwe oplossingen; de derde weg! Zie het als een evenredige driehoek waarbij vanuit de twee onderste hoeken, naar de top in het midden gewerkt wordt. Wat non-duaal denken voor jou kan doen? Vooral je leven makkelijker maken door jou te beter te laten omgaan met carrière- en levensvragen, stress, spanning en conflicten. 
Non duaal denken
het vinden van de ‘derde weg’
Het 7-levels bewustzijnsmodel door Richard Barret ontworpen. Wij werken nauw met hem samen. Het is een flexibel model dat jouw levenswaarden, leiderschapswaarden en bedrijfswaarden samenbrengt.Het model heeft zeven niveaus en laat in één oogopslag zien waar jij je als mens, leider of bedrijf op nu staat. Het model is dynamisch en nodigt uit tot reflectie en gesprek. Bovendien, de resultaten zijn meetbaar en vooruitgang dus ook. Daarmee is het tevens uitermate geschikt voor team-transformatie op zakelijk niveau.
Het 7-levels bewustzijnsmodel
in één oogopslag zien waar jij je bevindt
Branded leadership differentiates with a clear customer and team benefit, uniquely tied to the brand.
Meaningful Differentiation
The strength of the emotional connection is one of the most important indicators of branded leadership
Emotional Connection
The strength of the emotional connection is one of the most important indicators of branded leadership
Value for money
An branded leader offers proximity. Presence next to presentation is instrumental to build proximity.
Availability
Branded Leadership that is perceived as leading in their field benefits from higher conversion rates and is preferred beyond their fair share.
Mental Leader